ПОРЦИЈА ЗА БАВНО ЈАДЕЊЕ

Шифра: 8932
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Slow Feeding Plastic Bowl

Product information

  • prevents gulping down food
  • suitable for all feed types
  • non-slip due to rubber base ring
pictos-357760


Препорачуваме