ПОРЦИЈА ДУПЛА ПЛАСТИЧНА

Шифра: 7324
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Double Bowl

  • plastic
  • shallow version
  • non-slip due to rubber feet
Dishwasher proof (please remove rubber parts before placing in dishwasher)

 
 
Item no.
Properties
RSP

Double Bowl
24985
Measurements: 0.2 l/ø 11 cm
Colour: various
-

Препорачуваме