ПОЛУДАВИЛКА ПРЕМИУМ ЦРНА

ПОЛУДАВИЛКА ПРЕМИУМ ЦРНА

Шифра: 284
  • 230 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Premium Stop-the-pull Collar

  • continuously adjustable webbing tape
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP
Colour: blackPremium Stop-the-pull Collar
202701
Size: S-M
Measurements: 30-40 cm/15 mm
Neck circum.: 30-40 cm
-

Premium Stop-the-pull Collar
202801
Size: M-L
Measurements: 35-50 cm/20 mm
Neck circum.: 35-50 cm
-

Premium Stop-the-pull Collar
202901
Size: L-XL
Measurements: 45-70 cm/25 mm
Neck circum.: 45-70 cm
-

Препорачуваме