ПОЛУДАВИЛКА ПРЕМИУМ СИНА

ПОЛУДАВИЛКА ПРЕМИУМ СИНА

Шифра: 5165
  • 295 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Premium Stop-the-pull Collar

  • continuously adjustable webbing tape
Available versions
Colour: royal bluePremium Stop-the-pull Collar
202702
Size: S-M
Measurements: 30-40 cm/15 mm
Neck circum.: 30-40 cm
-

Premium Stop-the-pull Collar
202802
Size: M-L
Measurements: 35-50 cm/20 mm
Neck circum.: 35-50 cm
-

Premium Stop-the-pull Collar
202902
Size: L-XL
Measurements: 45-70 cm/25 mm
Neck circum.: 45-70 cm

Препорачуваме