ПОЛУДАВИЛКА КАВО СИВА/РОЗЕ

ПОЛУДАВИЛКА КАВО СИВА/РОЗЕ

Шифра: 9162
  • 230 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Cavo Stop-the-pull Collar

Product information

  • webbing tape, braided round

Препорачуваме