ПОИЛКА/ХРАНИЛКА ЗА ПТИЦИ 2КОМ

Шифра: 622
  • 110 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Hanging Bowls with Wire Holder, Plastic

  • hanging
  • various colours

 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Hanging Bowls with Wire Holder, Plastic
5477
Measurements: 75 ml/85 ml
Colour: various
Contents: 2 pcs.
-


Препорачуваме