ПОИЛКА/ХРАНИЛКА ЗА ПТИЦИ

Шифра: 625
  • 100 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Water and Feed Dispenser, Plastic

  • plastic

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Water and Feed Dispenser, Plastic
5420
Measurements: 130 ml/16 cm
Colour: various
-

Препорачуваме