ПОИЛКА/ХРАНИЛКА ЗА НИМФА

Шифра: 618
  • 165 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Water and Feed Dispenser, Plastic

  • plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Water and Feed Dispenser, Plastic
5445
Measurements: 200 ml/16 cm
Colour: various
-

Препорачуваме