ПОИЛКА ЗА ВОДА

Шифра: 630
  • 65 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Water Dispenser, Plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Water Dispenser, Plastic
5417
Measurements: 100 ml/13 cm
Colour: various
-

Препорачуваме