ПОВОДНИК ФУСИОН ДВОЕН

Шифра: 160
  • 611 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 152 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Fusion Adjustable Leash

  • rubberized webbing tape
  • 3 stage adjustable
  • non-slip with maximum grip

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP
Colour: black/orangeFusion Adjustable Leash
20592
Size: S-L
Measurements: 2.00 m/17 mm
Length: 2.00 m
-

Fusion Adjustable Leash
20593
Size: L-XL
Measurements: 2.00 m/25 mm
Length: 2.00 m
-

Препорачуваме