ПОВОДНИК КОЖЕН РУСТИК

ПОВОДНИК КОЖЕН РУСТИК

Шифра: 8926
  • 980 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Rustic Fatleather Leash "Heartbeat"

Product information

  • with trigger snap hook
  • stitched

Препорачуваме