ПОВОДНИК КЛАСИК ЦРН

ПОВОДНИК КЛАСИК ЦРН

Шифра: 227
  • 189 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Classic Leash

  • webbing tape
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP
Colour: blackClassic Leash
14071
Size: XS-S
Measurements: 1.20 m/15 mm
Length: 1.20 m
-

Препорачуваме