ПОВОДНИК КЛАСИК ЦРН

Шифра: 228
  • 219 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Classic Leash

  • continuously adjustable webbing tape
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP
Colour: blackClassic Leash
14101
Size: XS
Measurements: 1.20-1.80 m/10 mm
-

Classic Leash
14111
Size: XS-S
Measurements: 1.20-1.80 m/15 mm
-

Classic Leash
14121
Size: M-L
Measurements: 1.20-1.80 m/20 mm
-

Препорачуваме