ПОВОДНИК КАВО СИН

ПОВОДНИК КАВО СИН

Шифра: 6796
  • 360 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Cavo Leash

  • webbing tape, braided round
Colour: indigo/royal blueCavo Leash
143413
Size: S-M
Measurements: 1.00 m/ø 12 mm
Length: 1.00 m
-

Cavo Leash
144213
Size: L-XL
Measurements: 1.00 m/ø 18 mm
Length: 1.00 m
-

Препорачуваме