ПОВОДНИК ИЗЛОЖБЕН

ПОВОДНИК ИЗЛОЖБЕН

Шифра: 247
  • 210 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Show Leash

  • rope, circular weave

 
 
Item no.
Properties
RSP

Show Leash
1996
Measurements: 1.20 m/ø 10 mm
Length: 1.20 m
Colour: black
-

Препорачуваме