ПОВОДНИК ДВОЕН ЛАНЕЦ ЗА ДВЕ КУЧИЊА

ПОВОДНИК ДВОЕН ЛАНЕЦ ЗА ДВЕ КУЧИЊА

Шифра: 319
  • 400 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Chain Coupler

  • chrome

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Chain Coupler
2251
Size: XS-M
Measurements: 42 cm/2.0 mm
-

Chain Coupler
2252
Size: L-XL
Measurements: 60 cm/4.0 mm
-

Препорачуваме