ПЛАСТ. АЛКА ЗА ИДЕНТ. СО ЗАКАЧКА

ПЛАСТ. АЛКА ЗА ИДЕНТ. СО ЗАКАЧКА

Шифра: 1152
  • 340 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


100 PLASTIC BIRD CLICRINGS 12 MM

SPECIFICATIES:

Nr 14471
EAN 8713864005112
Length x Width X Height (cm) 12 x 12 x 5
Packing quantity 1
Weight (kg) 0,02

Препорачуваме