ПЕНА ШАМПОН

Шифра: 540
  • 435 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ПЕНА ЗА СУВО БАЊАЊЕ 450мл


За кучиња, мачки и други мали животни
• алтернативна употреба место шампон
• со чисти крзното, ги неутрализира лошите
миризби, погодно и за мали кутриња
ПОСТАРИ од 12 недели
• за нежно чистење без употреба на вода
Упатство за употреба: Протресете го шишето пред
отворање, се употребува само на суво крзно. Масирајте
нежно 3-5 минути на кожата. Потоа исчешлајте
внимателно.
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% не-јонски
сурфактанти, парфем, презервирачки материи
(метилхлороизотиазолин,метилизотаизолинон).
Предупредувања: Може да предизвика иритација
околу очите и алергиска реакција. Да стои подалеку од
дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба.
Ако дојде до контакт со очи, да се измие со вода
неколку минути. Рокот на употреба е втиснат на
амбалажата. Само за употреба на домашни миленици.

Dry Foam Shampoo
  • for dogs, cats and other small animals
  • ready-for-use foam as an alternative to bathing in water
  • deodorises and gently cleans the coat
  • also suitable for young animals from 12 weeks onwards
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Dry Foam Shampoo
29411
Contents: 450 ml
-

Препорачуваме