ОГРЛИЦА ЗА МАЧЕ СО МАРАМА

Шифра: 6525
  • 180 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Collar with Neckerchief

  • continuously adjustable webbing tape
  • neckerchief made of polyester
  • various colours


Snap & Easy

 
 
Item no.
Properties
RSP

Collar with Neckerchief
4153
Material: 1000069933
Colour: various
-

Препорачуваме