ОГЛЕДАЛО СО 2 ГРАНЧИЊА

Шифра: 644
  • 115 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Landing Swing with Mirror

  • with 2 landing perches
  • with plastic frame

 
 
Item no.
Properties
RSP

Landing Swing with Mirror
5359
Measurements: 15 × 10 × 14 cm
Colour: various
-

Препорачуваме