ОГЛЕДАЛО СО ЅВОНЧЕ

Шифра: 641
  • 55 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Mirror

  • with plastic frame
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Mirror
5215
Measurements: ø 5.5 cm
Colour: various
-

Препорачуваме