ОГЛЕДАЛО СО ГРАНЧЕ

Шифра: 643
  • 75 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Landing Mirror

  • with bowl
  • with plastic frame

 
 
Item no.
Properties
RSP

Landing Mirror
5225
Measurements: 8 cm
Colour: various
-

Препорачуваме