НИШАЛКА ШАРЕНА

Шифра: 7928
  • 335 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Arch Swing

  • wood

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Arch Swing
5828
Measurements: 13 × 19 cm
-

Arch Swing
5829
Measurements: 20 × 29 cm
-


Препорачуваме