НИШАЛКА ЗА ПТИЦА ДРВЕНА

Шифра: 19
  • 90 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Arch Swing

  • wood

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Arch Swing
5825
Measurements: 8 × 15 cm
-

Arch Swing
5826
Measurements: 10 × 22 cm
-

Arch Swing
5827
Measurements: 15 × 27 cm
-

Препорачуваме