НИШАЛКА ДРВЕНА ЗА ПТИЦИ

НИШАЛКА ДРВЕНА ЗА ПТИЦИ

Шифра: 18
  • 55 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Swinging Trapeze

  • wood

 
 
Item no.
Properties
RSP

Swinging Trapeze
5821
Measurements: 12 × 13 cm
-

Препорачуваме