МОСТ ДРВЕН

Шифра: 7808
  • 175 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Bridge

  • flexible
  • bark wood

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Bridge
62151
Measurements: 22 × 10 cm
for e.g.: mice, hamsters
-

Bridge
62152
Measurements: 28 × 17 cm
for e.g.: large hamsters, degus
-

Препорачуваме