МИНОУ ИГЛО

МИНОУ ИГЛО

Шифра: 740
  • 2,550 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Minou Cave

  • soft plush
  • polyester cover
  • foam padding
  • reversible cushion with polyester fleece filling, quilted
  • non-slip bottom


Handwäsche
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Minou Cave
36301
Measurements: 35 × 26 × 41 cm
Colour: rose/grey
-

Препорачуваме