ЛАНЕЦ МЕТАЛЕН ЗА ВО ДВОР

ЛАНЕЦ МЕТАЛЕН ЗА ВО ДВОР

Шифра: 340
  • 590 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Yard Chain

  • galvanized

 
 
Item no.
Properties
RSP

Yard Chain
2290
Measurements: 5 m/3.0 mm
Length: 5 m
up to: 50 kg
-

Препорачуваме