КУЌИЧКА ЛИНГО

КУЌИЧКА ЛИНГО

Шифра: 7793
  • 2,190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Lingo Cave

BASIC Edition

  • soft fleece
  • polyester cover
  • foam padding
  • removable cushion


Handwäsche

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Lingo Cave
36355
Measurements: 40 × 45 × 40 cm
Colour: white/beige
-

Препорачуваме