КРЕВЕТ МИМИ

КРЕВЕТ МИМИ

Шифра: 8526
  • 2,090 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Mimi Bed

SOFT Edition

  • soft plush
  • polyester cover
  • polyester fleece filling
  • with reversible cushion
  • removable covers
  • non-slip bottom


Inlett Handwäsche
Bezug Maschine 30 °C

 
 
Item no.
Properties
RSP

Mimi Bed
37487
Measurements: ø 50 cm
Colour: light grey
-

Препорачуваме