КРЕВЕТ ЛИНГО

КРЕВЕТ ЛИНГО

Шифра: 6947
  • 1,350 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Lingo Bed

  • soft fleece
  • polyester cover
  • polyester fleece filling
  • removable cushion


Handwäsche

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Lingo Bed
37685
Measurements: 50 × 40 cm
Colour: white/beige
-

Lingo Bed
37686
Measurements: 60 × 55 cm
Colour: white/beige
-

Препорачуваме