КРЕВЕТ ЛИВИА

Шифра: 8525
  • 2,290 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Livia Bed

SOFT Edition

  • velvet look
  • polyester cover
  • polyester fleece filling
  • with reversible cushion (item no. 37308 with plush)
  • removable covers
  • non-slip bottom
 
 
Item no.
Properties
RSP

Livia Bed
37309
Measurements: ø 50 cm
Colour: antique pink
-


Препорачуваме