КОРА ОД ДРВО

КОРА ОД ДРВО

Шифра: 678
  • 990 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Tree Stump

  • polyester resin
  • looks natural
  • easy to clean

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Tree Stump
8818
Measurements: 15 cm
-

Tree Stump
8819
Measurements: 31 cm
-

Tree Stump
8828
Measurements: 21 cm
-

Препорачуваме