КАРЛО ТОАЛЕТ

КАРЛО ТОАЛЕТ

Шифра: 722
  • 495 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Carlo Litter Tray, with Rim

  • plastic

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP
Colour: dark grey/light greyCarlo Litter Tray, with Rim
40111
Size: 1
Measurements: 31 × 14 × 43 cm
-

Carlo Litter Tray, with Rim
40121
Size: 2
Measurements: 38 × 17 × 58 cm
-

Препорачуваме