ИГРАЧКА 4 ВИРШЛИ

ИГРАЧКА 4 ВИРШЛИ

Шифра: 374
  • 290 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Sausages on a Rope

  • vinyl


geräuschlos

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Sausages on a Rope
3252
Measurements: 75 cm
Version: sausage chain of 4
-

Препорачуваме