ИГРАЧКА 2 ТОПЧИЊА

ИГРАЧКА 2 ТОПЧИЊА

Шифра: 8534
  • 100 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


2 Balls on a Rope

  • jute
  • with feathers


Katzenminze

 
 
Item no.
Properties
RSP

2 Balls on a Rope
4501
Measurements: ø 4.5 cm
-

Препорачуваме