ИГРАЧКА 2 ТОПЧИЊА

Шифра: 8125
  • 110 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


2 Balls on a Rope

  • sisal
  • with bell

 
 
Item no.
Properties
RSP

2 Balls on a Rope
4077
Measurements: ø 4.5 cm
Colour: various
-

Препорачуваме