ИГРАЧКА ЏАМПЕР

Шифра: 413
  • 260 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Jumper Dog Toy

  • natural rubber

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Jumper
3326
Measurements: 8 cm
Colour: various
-

Jumper
3327
Measurements: 10 cm
Colour: various

Препорачуваме