ИГРАЧКА ЈАЖЕ СО ТОПКА

Шифра: 373
  • 395 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Rope with Tennis Ball

  • cotton/polyester
  • tennis ball dog suitable version without glass fibres
 
 
Item no.
Properties
RSP

Playing Rope with Tennis Ball
3280
Measurements: ø 6/50 cm
Colour: various
-

Препорачуваме