ИГРАЧКА ЈАЖЕ КРУГ СО ТОПКА

Шифра: 375
  • 165 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Rope Ring with Tennis Ball

  • cotton/polyester
  • tennis ball dog suitable version without glass fibres


 
 
Item no.
Properties
RSP

Rope Ring with Tennis Ball
3266
Measurements: ø 6 cm/ø 18 cm
Colour: various
-

Препорачуваме