ИГРАЧКА ЈАЖЕ

Шифра: 367
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Rope with Woven-in Ball

  • cotton/polyester

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Playing Rope with Woven-in Ball
3268
Measurements: ø 5.5/30 cm
Colour: various
-

Препорачуваме