ИГРАЧКА ФРИЗБИ

Шифра: 382
  • 346 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Dog Disc

  • natural rubber
  • low risk of injury

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Dog Disc
33501
Measurements: ø 18 cm
Colour: various
-

Препорачуваме