ИГРАЧКА ЗА ТРЕНИНГ

Шифра: 362
  • 360 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Training Dummy Biting Bulge

  • jute
  • stitched
  • with hand loop/s

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Training Dummy Biting Bulge
3297
Measurements: ø 9 × 29 cm/43 cm
-

Training Dummy Biting Bulge
3298
Measurements: ø 12 × 58 cm/88 cm
-

Препорачуваме