ДИСК ЗА ТРЕНИНГ ЗА КУЧЕ

ДИСК ЗА ТРЕНИНГ ЗА КУЧЕ

Шифра: 444
  • 138 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 58 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Training Discs

  • for giving the signal to interrupt
  • 5 metal discs, chrome/rope
  • incl. training instructions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Training Discs
2288
Measurements: ø 4.5 cm
-

Препорачуваме