ИГРАЧКА ТОПКА ЕЖЕ

Шифра: 393
  • 320 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Hedgehog Ball for Dogs

  • vinyl
  • with sound

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Hedgehog Ball
3421
Measurements: ø 12 cm
Colour: various
-

Препорачуваме