ИГРАЧКА ТОПКА

Шифра: 419
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Hedgehog soundless

  • vinyl
  • also suitable for massaging


geräuschlos

 
 
Item no.
Properties
RSP

Hedgehog
3411
Measurements: ø 7 cm
Colour: various
-

Препорачуваме