ИГРАЧКА ТИГРИЦА

ИГРАЧКА ТИГРИЦА

Шифра: 5853
  • 75 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Parakeet

  • plastic
  • with bell

 
 
Item no.
Properties
RSP

Parakeet
5309
Measurements: 9 cm
Colour: various
-

Препорачуваме