ИГРАЧКА СТАПЧЕ СО СРЦЕ

Шифра: 9183
  • 180 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Rod with Heart

Product information

  • fabric/jute (polyester/cotton mix)/wood
  • with rustling foil
  • Measurements: 35 cm
pictos-367040


Препорачуваме