ИГРАЧКА СТАПЧЕ ЗА МАЧЕ

ИГРАЧКА СТАПЧЕ ЗА МАЧЕ

Шифра: 7923
  • 160 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Rod with Fish

  • plush (polyester)/plastic


Katzenminze

 
 
Item no.
Properties
RSP

Playing Rod with Fish
45742
Measurements: 42 cm
-

Препорачуваме