ИГРАЧКА СТАПЧЕ

ИГРАЧКА СТАПЧЕ

Шифра: 8128
  • 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Rod

  • plush (polyester)/plastic
  • with feathers


Katzenminze

 
 
Item no.
Properties
RSP

Playing Rod
45741
Measurements: 54 cm
-

Препорачуваме